MELYIK MODELL A LEGJOBB SZÁMODRA? HIGH-TECH FA VAGY KYBUN ® HAB

A Walkolution futópad kétféle sétáló/futófelülettel érhető el. A többszörös díjnyertes 300-as, 700-as és 800-as típusnál a futófelület stabil, törésálló nyírfa-lamellákból áll, melyek a természetesen elasztikus járás érzetét adják. A futófelületen karcálló, kellemesen puha bevonat van, mely akusztikailag is csillapít. Ideális cipőben történő sétához, de a mezítlábas gyalogláshoz is tökéletes.

A 900-as prémium modelleken a világon egyedülálló és szabadalmaztatott futószalag felületet használunk, mely a svájci Kybun ® céggel szoros együttműködésben készül. Ez a felület teszi lehetővé, hogy séta vagy futás közben olyan érzésünk legyen, mintha egy puha erdei talajon járnánk. Ezt a különleges érzést mezítláb vagy zokniban élvezhetjük a legjobban.

IRÓASZTAL VÁLTOZATOK ÉS HÁTTÁMASZOK

Mindkét típus elérhető asztal nélküli verzióban (pl. kombinálhatod a már meglévő álló asztaloddal), eléhető a kiváló és már bizonyított asztallal egybeépített verzióban (Wanderlust széria) vagy az innovatív különálló asztalunkkal ( Ära széria). Mindegyik Walkolution termék moduláris felépítésű, azaz a későbbiekben is módosíthatod a konfigurációt, például a praktikus háttámasszal.

 

300, 700 és 800-as SOROZAT

Díjnyertes, motor nélküli, csendes futópad, amely aktív munkahelyként és különböző más környezetben is használható. Tömör bükkfából készült, rugalmas, ütéscsillapító fa futófelülettel a természetes kényelem érdekében. Nagy érzékenységű, egyirányú, rugalmas nyírfa lamellákból álló futófelület melamin bevonattal, ütés- és karcálló. Karbantartásmentes mechanikus alkatrészek. Max. terhelés: 160 kg. Németországi tervezés és fenntartható gyártás.

Magán- és közösségi használatra vállalatoknál, könyvtárakban, co-working terekben, otthoni irodákban, de edzőtermekben, rehabilitációban és számos más környezetben is.

MT300 NEW WORK

MTD700R WANDERLUST

MTD800R ÄRA

 

900 KYBUN ® SOROZAT 

Prémium, motor nélküli, csendes futópad aktív munkahelyként és csúcskategóriás edzőgépként való használatra. Rendkívül érzékeny, szabadalmaztatott kybun® járófelülettel, amely kiváló ütéscsillapítási, visszapattanási és rugalmassági jellemzőkkel rendelkezik. Mintha csak egy puha, erdei talajon járna. Karbantartásmentes mechanikai alkatrészek. Max. terhelés: 160 kg. Német és svájci közös tervezés és fenntartható németországi gyártás.

Otthoni irodai és irodai használatra, otthoni edzőterembe, fitnesztermekbe, valamint orvosi, gyógyfürdő és rehabilitációs központokba. 

MT900 KYBUN

MTD900R KYBUN WANDERLUST

MTD900R KYBUN ÄRA